Bländvitt leende eller hela tänder

31 oktober 2019 admin

För den som har mycket dåliga tänder är det en stor händelse att få dem lagade eller utbytta. Många skäms för att skratta eller le, för de vill inte visa att tänder fattas, är missfärgade eller sticker ut. Personligheten sitter visserligen inte i tänderna, men det sänker ändå självkänslan på t.ex. arbetsintervjun att man är missnöjd med sitt utseende och känner sig hämmad. För andra som har en perfekt tandrad kan det i stället vara allra viktigast att leendet är vitt, och man vill till varje pris bleka sina tänder. 

 

Tandläkaren är van vid det mesta

En tandläkare är specialist på alla sorters tandproblem. Han kan fixa skenor, bryggor, implantat och kronor, göra rotfyllningar och prova ut proteser. Dessutom ställer han upp på akuta besök när någon fått tandvärk, och då är det oftast en lagning som behöver göras. Ibland isar det i tänderna, och åtgärden kan vara så enkel som att pensla på något medel som avhjälper besvären. Eftersom det finns nya material och tekniker, sker det en ständig utveckling och tandläkarna hänger med i de nyheter som kommer ut på marknaden. 

 

 

En tandläkare för dig

Just dina besvär med tänderna kan kännas stora, men för en tandläkare är det ofta lätt fixat. Vilken landsdel du än bor i är det inte långt till en tandläkare. Därför ska du inte tveka utan kontakta någon som du har i närheten. Tandläkare i Sollentuna kan till exempel vara just det du har på din önskelista och verkligen behöver. Du är värd att kunna le brett mot dina vänner. Kanske plågas du av en tand som verkligen sitter tokigt, eller så har du en tand som tyvärr behöver rotfyllas. Det behöver inte vara så jobbigt. Tänk på att tandläkaren är ett verkligt proffs och boka tid så fort som möjligt och få det undanstökat.

Fler nyheter