Det lönar sig ofta på flera sätt att handla second hand

02 november 2021 cecilia_olsson

editorial

Att handla second hand är det bästa man kan göra både för miljön och plånboken. När det till exempel handlar om att köpa nya kläder så kan man hitta plagg som man aldrig annars skulle ha råd med, eller kunna rättfärdiga priset tillräckligt för att ha samvete att köpa det nytt. Det öppnar dessutom upp för att man kan investera i kläder ofta utan att det har en negativ inverkan på miljön. 

Att bli duktig på second hand shopping kan kräva träning och tålamod

Att handla second hand kan dock kräva en del tålamod eftersom man kan behöva leta igenom flera butiker och klädställningar för att kunna hitta riktiga guldkorn. Vilket såklart är värt mödan i de allra flesta fall. För att underlätta sökandet något så kan man välja välsorterade second hand butiker som har den profil man eftersöker. Gillar man till exempel second hand av hög modegrad samt vintagekläder av hög kvalitet så kan man titta på sortimentet hos Judits Second Hand.

Second hand i Stockholm som erbjuder välkända märken

Hos Judits Second Hand hittar man bland annat varumärken såsom Acne, Dagmar, Rodebjer, Ganni, Filippa K, Other Stories, Levis, YSL och Chanel. De erbjuder ett unikt sortiment med noga utvald second hand och vintage av hög kvalitet mixat med nya varor som de köper in på resor i Europa. Judits Second Hand strävar alltid efter att ha ett trendigt, varierat sortiment som känns aktuellt och säsongsbetonat. 

Det går även att handla bra second hand online

Har man inte möjlighet att besöka Judits Second Hand på Hornsgatan i Stockholm så har de även startat en webbshop som varje vecka uppdateras med nya utvalda artiklar från den fysiska butiken. Det gör att man kan handla högklassig second hand även om man inte kan befinna sig på plats i Stockholm. Gå in på https://www.judits.se/ för mer information.

Fler nyheter