Skönhet och avkoppling

17 augusti 2020 jonas olsson

När man går till en frisör i Linköping, som exempelvis http://studio22.se/, så brukar man som kund se fram emot att både bli snygg i håret och att ha en trevlig och avkopplande stund. Många är de kunder som nästan somnar av den sköna massagen som de vana frisörfingrarna automatiskt ger då kundens hår ska tvättas.

Det brukar vara mjuk och avslappnande musik i högtalarna och en miljö som är både mysig och rogivande. Som kund blir man bjuden på något att dricka och under behandlingen kan man få en trevlig pratstund med frisören om ditt eller datt.  

 

Det växer ut  

Oftast blir kunder nöjda efter ett besök. Men de som inte blir det är oftast missnöjda för att de tycker att frisören har klippt av för mycket på längden. Ibland kan det vara ett måste för att kunden ska kunna få den frisyr som man önskar.

Eller så kan håret vara så pass slitet att en rejälare klippning krävs för att håret ska vara friskt och snyggt. Men det kan också vara så att man har ett långt och tungt hår som blir så pass mycket lättare av en klippning att även en mindre klippning gör att håret drar sig uppåt och ser kortare ut än vad det är.  

 

 

En annan människa

Att som man raka av sitt skägg eller som kvinna göra motsatsen gällande sminkning än vad man brukar. Det kan få ett resultat som gör att till och med nära vänner plötsligt inte känner igen personen. Men det finns också många exempel på hur man kan skapa magi genom en klippning eller färgning.

En frisyr kan lägga till eller dra ifrån när det gäller ålder, vikt och skönhet så pass att det kan göra kunden näst intill oigenkännlig. Därför kan det ibland vara kul att ge sin frisör helt fria händer med frisyren.

Fler nyheter