Välj trygg klinik för bröstförstoring i Stockholm

04 juli 2021 cecilia_olsson

För en kvinna kan brösten ha stor inverkan på hur kvinnlig man faktiskt känner sig. Även om det egentligen inte ska spela någon roll så är det många som känner sig mindre kvinnliga och inte lika vackra om de har en väldigt liten bröststorlek. Det kan även handla om att man en gång har haft fylliga bröst men upplever att de påverkats negativ av amning eller viktminskning. Sist men inte minst så finns det kvinnor som förlorat ett bröst till sjukdom och fullt förståeligt vill ha två bröst igen. 

Oavsett vilken anledningen är att man vill förstora sina bröst så är det viktigt att uppsöka en seriös klinik som kan genomföra ingreppet på ett säkert sätt med gott resultat. Det är också viktigt att vara medveten om att alla har olika förutsättningar och man bör därför ha realistiska mål och känna till riskerna som en bröstförstoring kan innebära. 

Klinik med mångårig erfarenhet av estetisk bröstkirurgi

Är man intresserad av att göra bröstförstoring i Stockholm så kan man kontakta Proforma Clinic. De arbetar med förstklassig utrustning och håller alltid högsta nivå på säkerhet och service. Inför en bröstförstoring genomförs en konsultation där man tillsammans med kirurgen går igenom vilket implantat som passar bäst utifrån de önskemål och förutsättningar man har. Till exempel handlar det om implantaten ska vara runda eller droppformade och vilken storlek som är lämplig med mera. Det är möjligt att själv känna på implantaten för att få en uppfattning. 

Det är som sagt väldigt viktigt att vara medveten om vilka risker man utsätter sig för vid ett kirurgiskt ingrepp. På Proforma Clinic är de noga med att informera om ingreppet, vilka risker som finns för komplikationer, eftervård samt förväntat resultat. Det ger goda förutsättningar till en säker process som känns bra rakt igenom och som slutar med önskat resultat.

Fler nyheter