Mästare på håret

14 november 2019 admin

Det är skönt att det finns frisörer. De vet hur man fixar olika frisyrer och hårfärger, och en del av dem kan även ge tips på vilken frisyr man skulle passa i beroende på ansiktsform. Man kan tryggt sätta sig i frisörstolen och vänta på att bli förvandlad. Så slipper man göra jobbet själv. Någon enstaka person har väl varit med om någon hårresande historia där ens frisör missuppfattat ens önskemål, men för det mesta brukar kunder bli nöjda med sin nya look. Många kunder skaffar sig dessutom en frisör som sedan blir deras favorit, någon de känner sig trygga med.

 

Prokrastinering á la Rapunzel

Dock är det lätt att man glömmer att gå och klippa sig, eller att man helt medvetet skjuter upp det, för att man tycker att man har annat att göra. Kanske har man fått för sig att det växer fortare om man låter bli att klippa det, och tror att man ska få långt, glänsande hår efter tio års klipp-uppehåll. Det man då har glömt bort är att hårtopparna blir dubbelt så många som rötterna, det vill säga topparna klyver sig. Det trasslar sig och man blir irriterad och frågar sig varför man inte sökt upp en frisör tidigare.  

 

En riktig klippa

Om man inte vet vad man vill göra med sitt hår är det bara att kontakta en frisör. Hen är ofta en riktig klippa på allt som har med hår att göra och tycker förmodligen bara att det är roligt att få möjlighet att nyttja hela sin kompetens inom området. Den som letar frisör i linköping kommer hitta personer som tar in helheten och inte bara håret när de tipsar om frisyrer. Studio 22 tittar enligt sin hemsida på ansiktsform, kroppsspråk, attityd och hårkvalitet. De har också stenkoll på trender för den som har önskemål om det.

Fler nyheter