Tips och tricks för att komplettera din look med en Trucker keps

26 juli 2022 Helen Johansson

editorial

Addera det lilla extra med en Trucker keps.

En Trucker keps kan vara ett bra komplement till din look, men bara om du stylar den rätt. Här är några tips på hur du bär en Trucker keps:

– Välj rätt storlek och passform. En keps ska sitta bekvämt på huvudet, utan att klämma åt eller sitta för löst.

– Tänk på proportionerna på ditt huvud. Om du har ett litet huvud ska du välja en keps med mindre brätte. Omvänt, om du har ett stort huvud ska du välja en keps med större brätte.

– Tänk på ditt ansiktsform. Om du har ett runt ansikte ska du välja en Trucker keps med en böjd brätte. Om du har ett ovalt ansikte ska du välja en keps med platt brätte.

– Tänk på färgerna och mönstren på din keps. Om du vill göra ett uttalande, välj en Trucker keps med en djärv färg eller ett djärvt mönster. Om du vill hålla det enkelt, håll dig till neutrala färger.

– När du är osäker, håll det avslappnat. En Trucker keps är en avslappnad accessoar, så försök inte att klä upp den för mycket. Håll resten av din klädsel enkel och låt Trucker kepsen vara stjärnan i showen.

trucker keps

Våga prova dig fram.

Nu när du vet hur du bär en Trucker keps, gå ut och prova en själv! Du kanske bara bli förvånad över hur bra du ser ut.

Trucker kepsar kan vara ett utmärkt sätt att lägga till lite personlighet till din look. Så ha kul med den och experimentera tills du hittar den perfekta Trucker kepsen för dig, de är också ett bra sätt att hålla huvudet svalt på sommaren. Så om du letar efter en funktionell och snygg accessoar är en Trucker kepsen definitivt värd att överväga. Tack för att du läste och jag hoppas att den här artikeln var till hjälp!

Fler nyheter